Senaste inläggen

Av Ingeborga Vitola - 18 november 2011 23:20

Hej igen! :)

Har jobbat lite på våran projekt. Idag vi bestämde hur salongen kommer att se ut - lokaler, former,lite inredning. Så jag jobbade på en mycket bra program och lag ihop det vad vi hade tänkt, vi pråtade inte om färger, så det som ni ser här är bara påhittad, men jag tror att det blev mycket fint! :) :)

Skickade bild till Tinde också så hon vet vad vi har gort, berätade för henne om det vad hon måste göra. Visst, hon fick ju veta lite om grejer som vi gorde i skolan, men ja, ska visa för henne allt på tisdag för att vi är lediga på MÅNDAG! Yesss! :)


P.S.Tyvär bild är bara bild, hela modelet är ju i 3D, så man kan snurra rund och se salongen från alla möjliga sidor, men... Det blir ju bra! :) :) :)


Nu måste jag gå legga mig! Har jobbat ferdigt idag! :)

God natt!


Ses imorgon! Då kommer jag med nya ideer! :)


 

Av Ingeborga Vitola - 18 november 2011 16:03

På måndag hade ve första dagen när vi jobbade i grupp -Jag, Tinde,Emma,Alin (hon är också i våran grupp men hon var inte i skolan), det gick så där. Vi görde inte mycket. Kännde mig så där, vet inte varför. Vi kunde inte dela uppgifter, för att alla bara pråtade om  sina grejer, jag kännde mig inte så bra - kunde inte säga till för att det var andra som bestämde vad dom ska göra. Så det blev ju så....



Men......



... idag var det mycket spenande faktiskt. Min grupp- ,Emma,Janina och Alin ( hon var inte idag med oss) -jobbade duktigt, görde faktiskt mycket idag. Delade up arbetsupgifter för att vi är lediga på måndag, så vi missar en lektion, ska jobba hemma i stället. Vårsin har sin tema, så när vi komnmer tillbaka nästa vecka, då kan vi lega allt ihop. Det blir mycket bra! :)

Denna gången gick det faktiskt mycket bättre den föra, vet inte varför men det känndes bara så, vi gick överens om allt. Det blev mycket bra känsla idag, roligt, och märkte att tjejerna var intreserade i hela projektet, så det var gott jobba tillsammans med dm idag! :) Hoppas att det blir så nästa vecka också- :)


 

§Måste skriva till tjjer sen , påminna dom om deras uppgifter annars det blir ingenting, så blev det idag, ingen hade gört nåt. Och skiva till Tinde  - så hon vet vad holler vi på med, och ja, berätta för henne hennes uppgift, så vi kan rulla på nästa vecka!! :) :) :)


Tack för idag! :)

Ses senare. :)



Av Ingeborga Vitola - 17 november 2011 21:45

Har tänkt lite på allt detta - projektarbetet, och jag fattar nu att det krevs mycket mer den jag gör nu. Tiden bara försvinner, kännes så att jag har inte gört nåt. :( Det blir ju bätte.

Men det är svårt för mig att jobba i en grupp, för att man kan aldrig veta vem kommer att göra dom grejerna som behövs och vem kommer att bara skita i allt.

Denna gången är jag ordförande för min grupp, det tar lite ansvar, lite jobbigt för att min svenska är inte så bra, men jag måste kämpa på, säga vad jag tycker och vad jag menar.

Bara ibland kännes det så att någan väntar från mig mycket mer den jag kan , visst jag kan göra mycket om jag vill och det vill jag, men ibland jag bara orkar inte.

Hoppas att det kommer att gå bra i min grupp, och att vi kommer överens om allt uttan bråk.. :( Det vill jag inte.

Men nu räcker det... Måste plugga för samhälle.

Här har jag gört mitt jobb idag! :)

Bye....

Ses imorgon! :)

Av Ingeborga Vitola - 16 november 2011 18:30

Igår var jag uppe ganska länge för att kollade lite möber för salongen. Det gick bra faktiskt. Här är några grejer som jag lag märke till.

Hoppas att det blir bra. Det är ju mycket jobb frammot, men det är bra göra lite varje dag. Så jag måste tänka lite mer om det! :)


         

Av Ingeborga Vitola - 15 november 2011 21:30

Idag blev det mycket tänkor om salongen. Ville leka lite med en program som jag har hemma på min dator. Mycket spenande. Så ville jag att min salong skulle se utt, men visst, måste ju hjälpa Millan, så det blev indelat i hennes vilja. :)

Hoppas att ni tycker om.



 

Av Ingeborga Vitola - 14 november 2011 14:00

Idag vi började våran projektarbete. Blev mycket tänkar om hur vill vi att det skule se utt. Jag vill ju ha mycket färger och former i salongen, men jag vet inte om min grupp tycker om det med. Men gära fina,ljusa fågr, inte så mycket kantigt, mer rund och fint... Men nu är det på gång en hemupgift, måste kolla och setta ihop lite ideer om allt - hur det skulle se utt ihop! Då är det nu bara köra på! :)



 

Ovido - Quiz & Flashcards